Sportskage fra La Glace
4 personer
Marcipanen smuldres med sukkeret, røres sammen med æggehviderne og smøres ud i
en cirkel på bagepapir. Bages ved 175 g i ca. 30 min.
Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes
til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karamellen ud på
bagepapir eller en siliconemåtte og lad den køle helt
af. Hak den derpå med en tung kniv til den minder om fint rasp.
Pisk de 8 dl fløde til skum og bland nougatinen i.
Lav 24 profiterolles som i foregående opskrift. Smelt
sukker til lys karamel, dyp hver enkelt profiterolle
i karamellen og sæt dem på et stykke bagepapir.
Læg makronbunden på et fad og form nougat-flødeskummet som en halvkugle ovenpå
bunden. Resten af fløden piskes til skum, kommes i en sprøjtepose og bruges til
at dekorere kagen med sammen med profiterollerne.
Ingredienser |
|
|